Από 5/7 έως 23/7 ισχύει το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα

Το στούντιο θα παραμείνει κλειστό από 24/7-29/8

patra.schedule.JULY.21.gr.jpg

Vinyasa Krama: Η vinyasa krama είναι ένα είδος δυναμικό που οδηγεί τον ασκούμενο σε βαθύτερα σωματικά και πνευματικά μονοπάτια, μέσα από βηματική προσέγγιση των στάσεων. Το σώμα προετοιμάζεται σταδιακά στη μεγαλύτερη διάρκεια του μαθήματος ώστε να αγγίξει τελικά βαθύτερες στάσεις με ασφάλεια και συνείδηση. Ανοικτό επίπεδο, ενδείκνυται για μαθητές που είναι έτοιμοι να μπουν βαθιά στην πρακτική τους.

Handstands: Μάθημα αποκλειστικά αφιερωμένο στην τέχνη των στηρίξεων στα χέρια. Προετοιμάζει τον ασκούμενο, μέσα από μια σειρά ασκήσεων ενδυνάμωσης των χεριών και των ώμων, να καταφέρει τελικά να σταθεί στα χέρια του!

Kids Yoga: Μέσα από παιχνίδια που ενεργοποιούν το σώμα, μέσα από τεχνικές που διδάσκουν και καθοδηγούν την αναπνοή, μέσα από οραματισμούς που διεγείρουν τη φαντασία, η παιδική γιόγκα βοηθά τα παιδιά να γνωρίσουν τον εαυτό τους, το σώμα και το νου, με ένα τρόπο απόλυτα προσαρμοσμένο στη φύση τους, στις ανάγκες τους και στις ικανότητές τους, χωρίς ανταγωνισμό. Η πρακτική της παιδικής γιόγκα μεταφέρει και παρουσιάζει την παραδοσιακή γιόγκα μέσα από το φίλτρο της παιδικότητας. Το μάθημα περιλαμβάνει στάσεις, τεχνικές αναπνοής, δημιουργικές δραστηριότητες και καλλιτεχνίες, στοχεύοντας στην καλλιέργεια του σώματος και του νου. Η πρακτική κλείνει με χαλάρωση, δοσμένη μέσα από ιστορίες, οραματισμούς, φαντασία και εικόνες, δίνοντας το χώρο στη φαντασία των παιδιών να φτιάξουν το δικό τους ασφαλή χώρο. 

Το μάθημα απευθύνεται σε ηλικίες 5-12.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συμμετοχή σας.