Από την Τρίτη 3/11 όλα τα μαθήματα του online studio αναστέλλονται και το χώρο τους δίνουν στα μαθήματα των Εξαρχείων και της Ν.Ιωνίας

OCT.2020.jpg

Τα διαδικτυακά μαθήματα πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας zoom.  Παρακάτω θα βρείτε τους συνδέσμους, καθώς και οδηγίες για την καλύτερη συμμετοχή σας: 

Vinyasa Krama: Η vinyasa krama είναι ένα είδος δυναμικό που οδηγεί τον ασκητή σε βαθύτερα σωματικά και πνευματικά μονοπάτια, μέσα από βηματική προσέγγιση των στάσεων. Το σώμα προετοιμάζεται σταδιακά στη μεγαλύτερη διάρκεια του μαθήματος ώστε να αγγίξει τελικά βαθύτερες στάσεις με ασφάλεια και συνείδηση. Ανοικτό επίπεδο, ενδείκνυται για μαθητές που είναι έτοιμοι να μπουν βαθιά στην πρακτική τους.

Vinyasa Krama 2-3: Μάθημα κατάλληλο για μαθητές που έχουν εμπειρία στην πρακτική και ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν σωματικά και πνευματικά. Βαθαίνοντας στην πρακτική, ο μαθητής θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται το συμβολισμό της πρακτικής και της ενέργειας που αυτή καλλιεργεί, ευθυγραμμίζοντας τον εαυτό του με τη ροή και την εξέλιξη της ζωής.

Vinyasa Krama Level 1-2: Μάθημα κατάλληλο για μαθητές που έχουν κατακτήσει τα πρώτα τους βήματα στην πρακτική και θέλουν να κοιτάξουν βαθύτερα μέσα τους και στο σώμα τους, εξελίσσοντας την πρακτική τους. Το μάθημα προσφέρει παραλλαγές στάσεων, ώστε οι μαθητές έχοντας ως μέτρο την αναπνοή τους, να μπορούν να ακολουθήσουν και να εξερευνήσουν την πρακτική τους ξεκινώντας από το σημείο που βρίσκονται.

 

Vinyasa Level 1: Μάθημα κατάλληλο για αυτούς που έρχονται σε πρώτη επαφή με την πρακτική και το είδος της vinyasa, καθώς και για όσους επιθυμούν να προσεγγίσουν σωστά τις βασικές στάσεις. Το μάθημα εστιάζει στην ακριβή περιγραφή των στάσεων, με λεπτομέρεια στην ευθυγράμμισή τους και στην καθοδήγηση της ροής της αναπνοής.

Handstands: Μάθημα αποκλειστικά αφιερωμένο στην τέχνη των στηρίξεων στα χέρια. Προετοιμάζει τον ασκούμενο καλλιεργώντας τη βαθύτερη κατανόηση του πυρήνα και της λειτουργίας του. Μέσα από ασκήσεις προσανατολισμένες στην ενδυνάμωση των χεριών και των ώμων, ο ασκούμενος προσεγγίζει με ασφάλεια τη στάση του κατακόρυφου και λοιπών ανάστροφων.