top of page

Οι δύο αγαπημένοι μας δάσκαλοι της AcroYoga συναντιούνται ξανά στα Evergreen Yoga Studios για ένα Κυριακάτικο workshop γεμάτο pops! Ελάτε να στείλουμε μαζί την πρακτική μας σε άλλο επίπεδο εμβαθύνοντας στην Solar πλευρά της Acro. 
Το workshop απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα ασκούμενων, προχωρημένους αλλά ταυτόχρονα και αρχάριους.

 

Κόστος: 25€
Δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ.

Τα Evergreen Yoga Studios με χαρά ανακοινώνουν 3ήμερο Immersion στην Dharma Yoga με τον αγαπημένο μας Γιάννη Ανδρίτσο! 
Η Yoga σαν μορφή τέχνης της ζωής και συνειδητοποίησης του πραγματικού μας εαυτού.
Μάθετε για το οκταπλό μονοπάτι της γιόγκα που οδηγεί σε μια αρμονική ένωση όταν εξασκείται συνεχόμενο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/11/2015: 

19:30-21:30 MASTER CLASS για όλα τα επίπεδα ασκούμενων

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/11/2015:

15:30-18:30 MASTER CLASS εστιάζοντας στα backbends

Αυτές οι στάσεις Yoga της Namaskar Vinyasa του Sri Dharma Mittra είναι το αποκορύφωμα της 50χρονης αφοσιωμένης υπηρεσίας του στην ανθρωπότητα με ειδίκευση στις οπίσθιες κάμψεις. Οι οπίσθιες κάμψεις είναι μια ανεκτίμητη βοήθεια για να διατηρήσουμε την κινητικότητα και την ευελιξία της σπονδυλικής στήλης, των ώμων, του θώρακα και της πλάτης. Βοηθούν στην αναζωογόνηση του σώματος κάνοντας μας να νιώθουμε πιο νέοι. Σε αυτό το μάθημα θα έρθετε σε επαφή με τα βασικά εργαλεία που χρειάζονται για να εξασκείτε αυτές τις στάσεις με ακρίβεια και αυτοπεποίθηση. Για όλα τα επίπεδα ασκούμενων.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/11/2015:

12:00-15:00: MASTER CLASS εστιάζοντας στις αναστροφές

Αυτό το μάθημα περιλαμβάνει προσεκτικά επιλεγμένες στάσεις αναστροφών από την Shiva Namaskar Vinyasa του Sri Dharma Mittra. Μάθετε πως αυξάνουν την ευελιξία και την υγεία της σπονδυλικής στήλης ενεργοποιώντας τα chakra της. Αυτές οι στάσεις φέρνουν οξυγονοποιημένο αίμα στον εγκέφαλο και στον θυρεοειδή αδένα. Δυναμώνουν τους ώμους, τα χέρια και τους καρπούς φέρνοντας ισορροπία και ισιώνοντας το σώμα. Αυξάνουν επίσης την πνευματική μας δύναμη και διαύγεια καθώς και την οξυδέρκεια και την αυτοπεποίθηση μας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/11/2015: 19:30-21:30 Κόστος 20€

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/11/2015: 15:30-18:30 Κόστος 25€

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/11/2015: 12:00-15:00 Κόστος 25€

Κόστος Τριημέρου 60€

ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ

Σε περίπτωση προκαταβολής θα μπορείτε να ακυρώσετε την κράτηση σας 4 βδομάδες πριν το 1ο μάθημα χωρίς επιβάρυνση, 2 εώς 4 βδομαδες πριν το 1ο μάθημα λαμβάνοντας το 50% της και εάν η ακύρωση γίνει εώς και 2 βδομάδες πριν το 1ο μάθημα δεν προβλέπεται αποζημίωση.

 

Σκελετος και οστα, ο τροπος για την απελευθερωση της κινησης.

Ύλη:
Α’ συνάντηση Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 15.30-18.30
Παρουσίαση σκελετού, κρανίο ,αυχένας,ωμοπλάτες 
Θώρακας + σύνδεση με ωμοπλάτες-αυχένα-κρανίο 

Β’συνάντηση Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 ,12.00-17.00
Λεκάνη, ιερό οστό + σύνδεση με θώρακα 
Γόνατα-πέλματα,Αγκώνες-παλάμες 
Ολόκληρος ο σκελετός και πως η ελευθερία στην μια άρθρωση επηρεάζει την ελευθερία μιας άλλης άρθρωσης 

Το σεμιναρίο αποτελεί μέρος του προγράμματος εκπαίδευσης δασκάλων των Evergreen Yoga Studios.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site μας:

http://www.evergreenyogastudios.com/#!teacher-training/ch88

Το σεμινάριο είναι ανοικτό προς παρακολούθηση από κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξάρτητα από το αν κάνει την εκπαίδευση ή όχι. Ενδείκνυται για οσους θέλουν να εμβαθύνουν στην κατανόηση της λειτουργίας και της δομής του σκελετού και των μυών.

Στο σεμινάριο αυτο θα γνωρίσουμε τον ανθρώπινο σκελετό, τις αρθρώσεις και τον τρόπο που λειτουργούν ώστε να δημιουργειται ο μεγαλυτερος δυνατος χώρος την ώρα που κινούμαστε.Θα μελετήσουμε τον τρόπο που κινούμε τα οστά όταν κάνουμε βασικές Yoga Asanas οπως η Surya Namaskara ωστε να διευρύνουμε την κινητικότητα και να αποφέυγουμε τραυματισμούς. Η ελειψη χώρου ανάμεσα στις αρθρώσεις περιοριζει την κινητικοτητα και πολυ συχνα καταλήγει στην δημιουργια πόνου.

Μαθαίνοντας να κινούμε οστά αντί για μυς αυξάνουμε την κινητικότητα και την ευλιγισία μας ,αποκτούμε κίνηση πολύ πιο ελαφριά και ξεκούραστη και βάζουμε τόση δύναμη, την ελάχιστη, όση μας χρειάζεται για να κάνουμε μια κίνηση.

Ταυτόχρονα ,η απελευθέρωση των οστών του σώματος μας, η βελτίωση της κινητικοτητάς τους μας δημιουργεί ψυχική ευφορία αφού εξαφανίζονται πάρα πολλά ¨σφιξίματα¨που οφείλονται κυρίως σε ψυχολογικούς λόγους και αντίστοιχες κινητικές συνήθειες.Εμπλουτιζοντας την γνωση που έχουμε για τα οστά μας μέσα απο βιωματική εμπειρία αποκτούμε συνειδητότητα και επίγνωση για το σύνολο του εαυτού μας. 
Η γνωριμια με τον ανθρώπινο σκελετο στο σεμιναριο αυτο γινεται μεσα απο ενα μοντελο σκελετου και μεσα απο επιλεγμενα βιβλια ανατομιας.

Πρακτικη θεωρια και βιωματικές ασκήσεις :

-Θα συνειδητοποιησουμε την δικη μας σκελετικη κατασκευη και λειτουργια .

- Θα διδαχθούμε τις τεχνικές του tracing the bones–ιχνηλάτηση των οστών και του moving the bones –κίνησης των οστών-αντι των μυών. Οι μύες ποτέ δεν μπορούν να κινηθούν ανεξάρτητα ο ένας απο τον άλλον, αλλά πάντα σε συνεργασία ή αντιδιαστολή.

-Μέσω της συνειδητης αναπνοής (mindfull breathing) θα μάθουμε τον τρόπο που κινούνται οι αρθρώσεις, χωρίς πόνο, αλλά με ελευθερία 

-Θα μάθουμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλο με συνειδητό άγγιγμα,(mindfull touch) ώστε να αναγνωρίσουμε το μέγιστο εύρος κίνησης των βασικών μας αρθρώσεων παθητικα ,στοχευοντας να το αξιοποιησουμε οταν κινουμαστε ενεργητικα.


Διάρκεια σεμιναριου:
Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 15.30-18.30
Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 ,12.00-17.00

Σε ποιους απευθυνεται:.Το σεμιναριο απευθύνεται σε ολους οσους θελουν αποκτησουν γνωση πανω στην λειτουργια της κινησης ,μαθητες και δασκάλους (yoga,χορο, pilates,ai ki do , tai tsi κ.ά.) και σε όσους θελουν να βελτιώσουν την καθημερινοτητα τους μεσα απο την σχεση με το σώμα τους.

Κόστος διήμερου 50€

Κόστος για μία ημέρα 30€
 

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Σε περίπτωση προκαταβολής θα μπορείτε να ακυρώσετε την κράτηση σας 4 βδομάδες πριν το 1ο μάθημα χωρίς επιβάρυνση, 2 εώς 4 βδομαδες πριν το 1ο μάθημα λαμβάνοντας το 50% της και εάν η ακύρωση γίνει εώς και 2 βδομάδες πριν το 1ο μάθημα δεν προβλέπεται αποζημίωση.

Πληροφορίες:
www.evergreenyogastudios.com
698 088 2888

Evergreen Yoga Studios
Χαριλάου Τρικούπη 56-58 κ Βαλτετσίου, Εξάρχεια, Αθήνα

Οδηγίες για τους συμμετέχοντες
-Φορέστε ανετα και ελαφρια ρουχα σε πολλες στρωσεις. Επειδη θα δουλεψουμε συχνα σε ζευγαρια ,τα ελαφρια ρουχα βοηθουν στον να αγγιξουμε τα οστα πανω απο τα ρουχα. 
-Φερτε μαζί σας ενα σημειωματάριο ,πιθανον να θέλετε να σημειώσετε κάτι.

-Συχνα αλλα οχι αποκλειστικα θα δουλευουμε σε ζευγαρια .Ζητώ την εμπιστοσύνη σας στην δημιουργία των ζευγαριών,Θα δημιουργήσω τα ζευγάρια εργασίας σε σχέση με τον σωματοτυπο. 

Τα Evergreen Yoga Studios ξεκινούν την εκπαίδευση δασκάλων για το 2016 με τα δύο πρώτα από τα τέσσερα workshop της σειράς εκμάθησης της ευθυγράμμισης και των adjustments στις βασικές στάσεις της γιόγκα και των χαιρετισμών στον ήλιο. 

Το πρώτο εργαστήριο θα γίνει το Σάββατο 23 Ιανουαρίου από τις 15:30 μέχρι τις 18:00 στο χώρο του στούντιο.
Το δεύτερο εργαστήριο θα γίνει την Κυριακή 24 Ιανουαρίου από τις 12:00 μέχρι τις 17:00 στο χώρο του στούντιο.

Τα εργαστήρια είναι ανοικτά προς παρακολούθηση από κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξάρτητα από το αν κάνει την εκπαίδευση ή όχι. Ενδείκνυται για μαθητές που θέλουν να εμβαθύνουν στην κατανόηση των στάσεων και να περάσουν την πρακτική τους σε βαθύτερα επίπεδα.

Στο πρώτο workshop θα καλυφθούν οι στάσεις (ευθυγράμμιση, adjustments, ενεργειακή ευθυγράμμιση, προσέγγιση, βοηθήματα, αντενδείξεις, παραλλαγές) :

Tadasana / Urdva hastasana / Uttanasana / Ardha uttanasana / Kumbhakasana
Chaturanga Dandasana / Bhujangasana / Urdva Mukha Svanasana
Adho Mukha Svanasana / Virabhadrasana I / Chandrasana / Virabhadrasana II
Parsva Virabhadrasana / Parsvakonasana / Trikonasana / Prasarita Padotanasana
Paschimotanasana

Στο δεύτερο workshop θα καλυφθούν οι στάσεις (ευθυγράμμιση, adjustments, ενεργειακή ευθυγράμμιση, προσέγγιση, βοηθήματα, αντενδείξεις, παραλλαγές) :

Prasarita Padotanasana / Parsvakonasana / Parivrtta Parsvakonasana / Trikonasana
Parivrtta Trikonasana / Vrksasana / Ardha Chandrasana / Malasana
Paschimatanasana / Uttan Pristhasana / Parsvottanasana / Janu Sirsasana
Upavista Konasana / Prasarita Eka Padasana / Ardha Matsyendrasana
Navasana / Savasana

Τα εργαστήρια συντονίζει ο υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης δασκάλων του στούντιο, Πάνος Κατσανδρής,
E-RYT 200. 

Ως μέρος των προαπαιτούμενων για την πιστοποίηση 200 ωρών της Yoga Alliance, κάποιος που θα παρακολουθήσει τα προαπαιτούμενά μας ξεχωριστά, μπορεί εφόσον το επιθυμεί να γραφτεί στο προγραμμά μας εκ των υστέρων και να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του. Τα βασικά προαπαιτούμενα είναι, μεταξύ άλλων: Τέσσερα workshop στις ευθυγραμμίσεις/ adjustments, 2 τετραήμερα immersion πάνω στη δομή του μαθήματος και την τέχνη της δημιουργίας της ακολουθίας και ένα σεμινάριο πάνω στην ανατομία και τη δομή του σκελετού και των μυών. 

Κόστος: €50

Συνίσταται η παρακολούθηση και των δύο ημερών οπότε και η τιμή αφορά ολόκληρο το διήμερο. 

Στην τιμες δεν συμπεριλαμβανεται ΦΠΑ.

Οι κρατήσεις πραγματοποιούνται έπειτα από εξόφληση του ποσού.


Πληροφορίες:
www.evergreenyogastudios.com
698 088 2888


Evergreen Yoga Studios
Χαριλάου Τρικούπη 56-58 κ Βαλτετσίου, Εξάρχεια, Αθήνα

Τα Evergreen Yoga Studios συνεχίζουν την εκπαίδευση δασκάλων με το τρίτο και τέταρτο workshop πάνω στην ευθυγράμμιση και τα adjustments στις βασικές στάσεις της γιόγκα και των καθιστών στάσεων. 


Το πρώτο εργαστήριο θα γίνει το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου από τις 15:30 μέχρι τις 18:00 στο χώρο του στούντιο.
Το δεύτερο εργαστήριο θα γίνει την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου από τις 12:00 μέχρι τις 17:00 στο χώρο του στούντιο.

Το εργαστήριο είναι ανοικτό προς παρακολούθηση από κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξάρτητα από το αν κάνει την εκπαίδευση ή όχι. Ενδείκνυται για μαθητές που θέλουν να εμβαθύνουν στην κατανόηση των στάσεων και να περάσουν την πρακτική τους σε βαθύτερα επίπεδα.


Στο τρίτο workshop θα καλυφθούν οι στάσεις (ευθυγράμμιση, adjustments, ενεργειακή ευθυγράμμιση, προσέγγιση, βοηθήματα, αντενδείξεις, παραλλαγές) :

Virasana / Salambasana / Setu Bhandasana / Ustrasana / Purvotanasana
Dhanurasana / Urdva Dhanurasana / Kapeyasana / Rajakapotasana I
Vira Bhadrasana III / Natarajasana / Savasana


Στο Τέταρτο workshop θα καλυφθούν οι στάσεις (ευθυγράμμιση, adjustments, ενεργειακή ευθυγράμμιση, προσέγγιση, βοηθήματα, αντενδείξεις, παραλλαγές) :

Sirsasana I, II / Pincha Mayurasana / Adho Mukha Vrksasana (handstand)
Bakasana / Vasisthasana / Sarvangasana / Halasana / Matsyasana / Garudasana


Ερωτήσεις των μαθητών σε στάσεις εκτός της ύλης των workshop


Το εργαστήρι συντονίζει ο υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης δασκάλων του στούντιο, Πάνος Κατσανδρής, E-RYT 200. 

Ως μέρος των προαπαιτούμενων για την πιστοποίηση 200 ωρών της Yoga Alliance, κάποιος που θα παρακολουθήσει τα προαπαιτούμενά μας ξεχωριστά, μπορεί εφόσον το επιθυμεί να γραφτεί στο προγραμμά μας εκ των υστέρων και να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του. Τα βασικά προαπαιτούμενα είναι, μεταξύ άλλων: Τέσσερα workshop στις ευθυγραμμίσεις/ adjustments και 2 τετραήμερα immersion πάνω στη δομή του μαθήματος και την τέχνη της δημιουργίας της ακολουθίας. 

Κόστος: €50

Συνίσταται η παρακολούθηση και των δύο ημερών οπότε και η τιμή αφορά ολόκληρο το διήμερο. 

 

Στην τιμες δεν συμπεριλαμβανεται ΦΠΑ.
Οι κρατήσεις πραγματοποιούνται έπειτα από εξόφληση του ποσού.


Πληροφορίες:
www.evergreenyogastudios.com
698 088 2888

Evergreen Yoga Studios
Χαριλάου Τρικούπη 56-58 κ Βαλτετσίου, Εξάρχεια, Αθήνα

Ελάτε να γνωρίσετε τις τεχνικές της Dharma Yoga με την καθοδήγηση του αγαπημένου μας Γιάννη Ανδρίτσου σε ένα τρίωρο μάθημα στα Evergreen Yoga Studios!

Το μάθημα απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα ασκούμενων και μας φέρνει σε επαφή με το οχταπλό μονοπάτι της yoga μεσω τεχνικών pranayama, meditation, yoga nidra και asanas από την Vinyasa Namaskar Yoga του Sri Dharma Mittra. Η Dharma Yoga είναι το αποκορύφωμα της 50χρονης αφοσιωμένης υπηρεσίας του στην ανθρωπότητα.

15:00-15:30: Purification Sequences: Pranayama, Meditation

15:30-17:30: Maha Sadhana Master Class

17:30-18:00: Satsang: Yoga Nidra (deep healing relaxation)

Κόστος 15€
Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ

Για την παρακολούθηση απαιτείται η κράτηση της θέσης σας. Οι κρατήσεις πραγματοποιούνται έπειτα από εξόφληση του ποσού.

Πληροφορίες:
www.evergreenyogastudios.com
698 088 2888

Evergreen Yoga Studios
Χαριλάου Τρικούπη 56-58 κ Βαλτετσίου, Εξάρχεια, Αθήνα

Το hand to hand ειναι μια φανταστική τεχνική για flyers και bases. Αποτελεί πέρασμα για μεταβάσεις στις περισσότερες ακροβατικές θέσεις και είναι βασική για όλα τα pops.

Session 1 Σαββατο 9 Απριλίου 16:30-19:30
Session 2 Κυριακη 10 Απριλίου 12:00-16:00

Σε αυτο το διήμερο σεμινάριο καθοδηγούμενο από τους δασκάλους της Acroyoga Γιάννη Καρβέλη και Πανο Κατσανδρη, θα εμπλουτιστούμε με εφόδια και τεχνικές λεπτομέρειες στην πρακτική του hand to hand.

Με σταδιακά και ασφαλή βήματα, θα δώσουμε έμφαση στα calibrations των ζευγαριών, στη μηχανική του σώματος, στις κατάλληλες λαβές (gripping) καθώς επισης και στον κατάλληλο τροπο spotting σε πλέον πιο απαιτητικές μεταβάσεις!

Topics:
• Low and high hand to hand
• Low and high reverse hand to hand
• Steps, jumps and tempos
• Pops
• Stillness and how to balance 
• Two washing machines with hand to hand

Προαπαιτούμενα:
• Low/high foot to hand
• Tuck sit
• Star / reverse star

Κόστος 
55€ early bird (εξόφληση πριν την ημέρα του workshop)
65€ εξόφληση την ημέρα του workshop

Οι συμμετοχές λόγω χώρου τον ζευγαριών ειναι περιορισμένες. Συνίσταται η παρακολούθηση και των δύο ημερών οπότε και η τιμή αφορά ολόκληρο το διήμερο. Για την παρακολούθηση απαιτείται η κράτηση της θέσης σας. Οι κρατήσεις πραγματοποιούνται έπειτα από εξόφληση του ποσού.

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.


Πληροφορίες:
www.evergreenyogastudios.com
698 088 2888

Evergreen Yoga Studios
Χαριλάου Τρικούπη 56-58 κ Βαλτετσίου, Εξάρχεια, Αθήνα​

Evergreen Yoga Studios 2016 Teacher Training Program: Immersion I

Τα Evergreen Yoga Studios συνεχίζουν την εκπαίδευση δασκάλων στο 2016 ξεκινώντας με το πρώτο immersion πάνω στην εμβάθυνση της πρακτικής μέσα από μια ολοκληρωμένη εμπειρία γιόγκα.
Το πρώτο immersion θα γίνει 6 με 9 Μαίου, στο Σπίτι, έξω από τη Λαμία, 1.45’ από την Αθήνα.

Το immersion είναι ανοικτό προς παρακολούθηση από κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξάρτητα από το αν κάνει την εκπαίδευση ή όχι. Ενδείκνυται για μαθητές που θέλουν να περάσουν την πρακτική τους σε βαθύτερα επίπεδο.

Πρόγραμμα:

Παρασκευή 6/5:

16:00-17:00 Αφίξεις 
17:00-19:00 Mysore practice
19:00-20:00 Προετοιμασία δείπνου
20:00-21:00 Δείπνο
21:00-22:30 Κύκλος: γνωριμία, στόχοι
22:30-24:00 Ελεύθερος χρόνος 
24:00 Σιωπητήριο

Σάββατο 7/5:

7:30 Έγερση
8:00- 11:30 Pranayama – Satkarma – Mantra – Asana – Διαλογισμός 
11:30- 12:30 Πρόγευμα
12:30- 16:00 Διαλογισμός – Thai Massage – Singing Bowls – Yoga Nidra 
16:30-18:30 Ελεύθερος χρόνος – η ομάδα αποφασίζει ανάμεσα σε: θερμά λουτρά Θερμοπυλών, κολύμπι, πεζοπορία
18:30-19:30 Προετοιμασία δείπνου
19:30-20:30 Δείπνο
20:30-22:00 Κύκλος: Satsang, απορίες, αλληλοτροφοδότηση
22:00-24:00 Ελεύθερος χρόνος – Προβολές 
24:00 Σιωπητήριο

Κυριακή 8/5:

7:30 Έγερση
8:00- 11:30 Pranayama – Satkarma – Mantra – Asana – Διαλογισμός 
11:30- 12:30 Πρόγευμα
12:30- 16:00 Διαλογισμός – Thai Massage – Singing Bowls – Yoga Nidra 
16:30-18:30 Ελεύθερος χρόνος – η ομάδα αποφασίζει ανάμεσα σε: θερμά λουτρά Θερμοπυλών, κολύμπι, πεζοπορία
18:30-19:30 Προετοιμασία δείπνου
19:30-20:30 Δείπνο
20:30-22:00 Κύκλος: Satsang, απορίες, αλληλοτροφοδότηση
22:00-24:00 Ελεύθερος χρόνος – Προβολές 
24:00 Σιωπητήριο

Δευτέρα 9/5:

7:30 Έγερση
8:00- 11:00 Pranayama – Satkarma – Mantra – Asana – Διαλογισμός 
11:00-12:00 Πρόγευμα - Κλείσιμο
12:00 Αναχώρηση


Στο πρώτο immersion θα αφιερώσουμε χρόνο στην εμβάθυνση της πρακτικής μας και θα προσπαθήσουμε να τις κοιτάξουμε πλέον υπό την ματιά του δασκάλου. Η πρακτική μας είναι η βάση της διδασκαλίας μας, όσο βαθύτερα μπορούμε να μπούμε στην πρακτική τόσο καλύτερα μπορούμε να καταλάβουμε τι είναι γιόγκα και τί μπορούμε να προσφέρουμε στους μαθητές μας. 

Για να μπορέσουμε να αφοσιωθούμε στην αναζήτησή μας θα έχουμε αποκλειστικά vegan διατροφή και θα αποφύγουμε τον καπνό, το αλκοόλ και τη χρήση κινητού τηλεφώνου. 

Για τη μετάβασή μας στο Σπίτι, θα προσπαθήσουμε να διευκολυνθούμε όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτοκίνητα. Τα έξοδα της μετακίνησης είναι το μόνο έξοδο που δεν καλύπτεται, οπότε θα προσπαθήσουμε να οργανωθούμε σε όσο λιγότερα αυτοκίνητα.
Το Σπίτι είναι ένα παραδοσιακό σπίτι κτισμένο στα 1950. Η διαμονή θα γίνεται σε τρεις κατοικίες ανά 3 ή 4 άτομα. Τα μαθήματα θα γίνονται στον ήσυχο, κρυφό κήπο.
Ομάδες των 2-3 ατόμων (ανάλογα τη συμμετοχή) θα αναλαμβάνουν να προετοιμάσουν από ένα πρωινό και ένα δείπνο για την ομάδα. 

Θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας: 2 σεντόνια, μαξιλαροθήκη, υπνόσακκο, πετσέτες, 1 μπουρνούζι (για τα θερμά λουτρά), στρωματάκι γιόγκα. 

Ως μέρος των προαπαιτούμενων για την πιστοποίηση 200 ωρών της Yoga Alliance, κάποιος που θα παρακολουθήσει τα προαπαιτούμενά μας ξεχωριστά, μπορεί εφόσον το επιθυμεί να γραφτεί στο προγραμμά μας εκ των υστέρων και να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του. Τα βασικά προαπαιτούμενα είναι, μεταξύ άλλων: Τέσσερα workshop στις ευθυγραμμίσεις/ adjustments και 3 τετραήμερα immersion πάνω στη δομή του μαθήματος και την τέχνη της δημιουργίας της ακολουθίας. Σε αυτήν την περίπτωση, το κόστος των σεμιναρίων που έχει παρακολουθήσει ο ενδιαφερόμενος αφαιρείται από το τελικό κόστος της εκπαίδευσης.
Το immersion καθοδηγεί ο υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης και των Evergreen Yoga Studios Πάνος Κατσανδρής, E-RYT-200.

Κόστος: €120

Πληροφορίες:
www.evergreenyogastudios.com
6980 882888

Evergreen Yoga Studios
Χαριλάου Τρικούπη 56-58 κ Βαλτετσίου, Εξάρχεια, Αθήνα

Τα Evergreen Yoga Studios διοργανώνουν τριήμερο yoga camping στην Επίδαυρο!

Θα μείνουμε στο camping Nicolas 1 στην παλιά Επίδαυρο, κάνοντας γιόγκα στο γρασίδι μπροστά στην θάλασσα την ώρα που δύει ο ήλιος.

Πρόγραμμα:

Παρασκευή 27/5
Ελεύθερη ώρα προσέλευσης στο camping
19:00-21:00 Vinyasa Krama Yoga

Σάββατο 28/5
9:30-11:30 Vinyasa Krama Yoga
19:00-21:00 Vinyasa Krama Yoga

Κυριακή 29/5
9:30-11:30 Vinyasa Krama Yoga

Τα μαθήματα διδάσκει ο Πάνος Κατσανδρής.

Χρειάζεται να φέρετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα για διαμονή σε κάμπινγκ (σκηνές, υπνόσακους, στρώματα, φακούς κλπ) και στρωματάκια γιόγκα. Υπάρχει η δυνατότητα διανυκτέρευσης σε δωμάτια που παρέχει το ξενοδοχείο του κάμπινγκ. Εάν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας.

Κόστος: 60€

Στο κόστος περιλαμβάνεται η διαμονή σε camping και τα μαθήματα.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ

Πληροφορίες: 6980 882888

www.evergreenyogastudios.com

bottom of page